Saya, Me, I

Tuesday, 4 December 2012

Sem Akhir!

~ Surah Al-Asr ~
Bismillahirahmanirrahim...
1) Demi Masa,2) Sesungguhnya SEMUA manusia itu di dalam kerugian,3) KECUALI mereka yang berIMAN, dan beramal soleh 4) Dan berpesan2 pada kebaikan, dan berpesan2 pada kesabaran.
(SodakaLLahul 'azim..)


tip tap! tip tap! cepat jek masa berlalu..sekarang dah hampir 3 tahun dah muci belajar kt kolej nih.  Huhu. tanpa kita sedar masa tuh cepat je nak tinggalkan kita. Rase macam baru je seminggu daftar sebagai freshie tengok-tengok dah jadi senior.  Ish3! (melampau sangat tuh hiperbolanye :P )

Kali ni jugak merupakan semester yang terakhir muci kt cini..hwaa! x lame lagi nak praktikal pastu nak grad dah! wuhu~ tidak ku sangka!

Moga semester kali nih muci dapat la buat yang terbaik. Niat dihati tringin sangat nak dapat 4flat! yela result sebelum2 nih x de la teruk sangat pon.. tapi tak penah lagi sampai ke tahap 4 nih! waduh!

Mohon doa dari readers yang sudi menerjah blog muci nih..arap2 dapat la cita2 muci tuh tercapai..amiin..:D 
maseh uolls! moga kalian sentiasa dirahmatiNya.


p/s : moga masa-masa kita pada masa akan datang sentiasa dipenuhi dengan amal-amal yang bakal membawa kita kesenangan di akhirat nanti. amiin.

ceria di hari pertama pendaftaran sem 6!




No comments:

Post a Comment

Assalamuaalaikum..!!
Dah penat bace..please tggalkan comment k..
maseeh!!