Saya, Me, I

Kenali Muci!!

Assalamualaikum..
Olla…Samat Datang ke blog saye..^_^ ..amat dialu-alukan kedatangan anda menjelajah ke sini…my name is Siti Mushirah..u can call me MUSYI/MUCI/SITI or whatever la. :) …baru 20 for this 2012..(huu~ baru la sangat dah tue da)..tinggal kat bumi..masih dalam planet yang same ( jawapan bagi mengelak dari kne jejak…:P)..

Mushi ade 9 orang adek bradik..dan muci yang ke 8! ramai ta?? hehe...x pe..best taw adik bradik ramai nih! meriah...tambah-tambah waktu nak raye..keseronokan dan kegembiraan yang tak terkata lah..:D Mak abah muci Alhamdulillah..dorang maseh ade..* doakan kesihatan dorang taw.maseh :D *


Ok. bercakap pasal 'STUDY' pulak! muci skunk study lam bidang Islamic Banking atau Perbankan Islam. Pada awalnye memang tak penah terlintas lah kat fikiran nih nak masuk lam bidang nih...tp sebaik-baik penentu adalah ketentuan Allah. Mungkin dah rezeki muci ade dalam bidang nih jadi kene go on la. Tapi Alhamdulillah..setakat yang muci belajar nih semuanye OK.  Tapi tak nafi la yang susah tuh...itu tetap akan ade. Kalau kita inginkan sesuatu tuh semuanya susah..takde yang senang!  Tapi yang dapat membezakannya adalah kesungguhan seseorang tuh! aceeeh..:P

Haa! alang-alang dah terlajak menerjah ke blog muci ni ape kate 'FOLLOW' .ea?....walaupun my blog ta de la besh mane un..& insyaa Allah muci akan follow korang balik! ok..sikit2 je...takyah banyak-banyak..PEACE !


Assalamualaikum...

With LOVE, muakks!